Παπαγιάννης σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Πέλλα tv: "Έδωσαν την χαριστική βολή στην ΠΑΕ Βέροια"


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο γνωστός Δικηγόρος κος. Ιωάννης Παπαγιάννης, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και του συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" κατά του δημάρχου Βεροίας κ. Κ. Βοργιαζίδη.



Ο κος. Παπαγιάννης μίλησε για πολιτικά άστοχους άστοχους χειρισμούς, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και περίεργη αναβλητικότητα, οι οποίες οδήγησαν στη δικαστική δαιμάχη με την ΠΑΕ Βέροια υπό τη σημερινή της διοίκηση.

Ως γνωστό ο Δήμος Βέροιας μπλόκαρε δικαστικά την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ Βέροιας για χρέη που προϋπήρχαν με παλαιότερες διοικήσεις, όπου όμως τότε δεν είχε ακολουθηθεί η ίδια τακτική παρότι ο κος. Βοργιαζίδης ήταν δήμαρχος ή αντιδήμαρχος της πρώην δημάρχου κας. Ουσουλτζόγλου και υπήρχαν οικονομικές εκκρεμότητες. Οι ενέργειες που έγιναν σήμερα με πολιτική ευθύνη του κου. Βοργιαζίδη οδήγησαν σε αδυναμία της ΠΑΕ Βέροια να είναι τυπική προς τις άμεσες υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα η ένδοξη "Βασίλισσα του Βορρά" να καταρρεύσει και να τεθεί εκτός αγώνων.


Ο κος. Παπαγιάννης αναρωτήθηκε γιατί δεν βρέθηκε σήμερα ή έστω παλιότερα μια λύση που θα οδηγούσε σε σωτηρία της ποδοσφαιρικής ομάδας χωρίς αυτά τα τραγικά αποτελέσματα και δυστυχώς τον διασυρμό μιας από τις παλαιότερες και ενδοξότερες ομάδες της Ημαθίας και της Μακεδονίας. Σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη θα αναρτηθεί σύντομα στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..