Βέροια. Η πόλη χωρίς αδέσποτα.


Καταπληκτικές εξελίξεις μετά την απόφαση σταθμό του Κ. Βοργιαζίδη, δημάρχου Βεροίας και πρώην αντιδημάρχου της επί 2 τετραετίες κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου δημάρχου. Ο ίδιος ο κος. Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από καλά οργανωμένη ομάδα και λαμβάνοντας όλα τα προσήκοντα από το νόμο μέτρα προστασίας αλλά και φιλοζωικής τάξης ήδη τα ξημερώματα της Κυριακής, 1 Απριλίου 2018, μετά από μια καλά οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια μαζί με άλλα πολιτικά «λαγωνικά» μάζεψε κυριολεκτικά όλα τα αδέσποτα σκυλιά του Δήμου Βέροιας τόσο από την πόλη όσο και από τα χωριά.



Η κίνηση αυτή, που εκτυλίχθηκε σε χρόνο ρεκόρ, θα αφήσει ιστορία. Η σχεδόν ηρωική και γεμάτη αυταπάρνηση αυτή πρωτοβουλία του κου. Βοργιαζίδη γέμισε αισθήματα ενθουσιασμού πολίτες του Δήμου Βέροιας που ξυπνώντας το πρωί δεν είδαν ούτε ένα αδέσποτο να κάνει την ανάγκη του στο αυτοκίνητό τους ή να επιτίθεται και να δαγκώνει αμέριμνους περιπατητές ή μικρά παιδιά, πολλοί μάλιστα απόρησαν πώς κοιμήθηκαν τόσο ήσυχα καθότι ήδη από τη νύκτα ο δυναμικός πρώτος πολίτης της Βέροιας είχε μαζέψει από το κέντρο της πόλης όλα τα αδέσποτα σκυλιά και έτσι δεν ακουγόταν τα παραδοσιακά γαυγίσματα και σκυλοκαβγάδες.


Επίσης όλοι οι κάδοι απορριμάτων και οι γύρω τους περιοχές παρέμειναν καθαροί καθότι τα σκυλιά δεν είχαν προλάβει να δαγκώσουν και να σκίσουν σακούλες σκουπιδιών μέσα ή έξω από αυτούς και να γεμίσουν με διάσπαρτα σκουπίδια και βρωμιές δρόμους και πεζοδρόμια. Το νέο διαδόθηκε παντού και ήδη εκατοντάδες μηνύματα στα ηλεκτρονικά μέσα αλλά και τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων καταφθάνουν από παντού, εντός και εκτός Ελλάδας. Ίσως το παράδειγμα αυτό να το δούνε και άλλοι δήμαρχοι και να καταφέρουν ή έστω να προσπαθήσουν να καταφέρουν τέτοιο επίτευγμα σαν του κου. Βοργιαζίδη και σε άλλες περιοχές της χώρας. 
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..