Απαλλάχτηκαν ομόφωνα από την κατηγορία του ΙΚΑ για απάτη περίπου 1.000.000 ευρώ. Ευχαριστήριο στο συνήγορο υπεράσπισης


"Όλοι αθώοι" κρίθηκαν και απαλλάχτηκαν ομόφωνα από την κατηγορία απάτης κατά του ΙΚΑ ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ εργαζόμενοι των σφαγείων Βέροιας για υποτιθέμενα ποινικά αδικήματα κακουργηματικής μορφής.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης δίκασε μετά από μακρά προανακριτική διαδικασία συνεργάτες των σφαγείων Βέροιας με αφορμή δικογραφία που σχηματίστηκε , κατά την οποία δήθεν το ΙΚΑ εξαπατήθηκε και κακώς δεν εισέπραξε συνολικά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.
        Στην ακροαματική διαδικασία που ακολούθησε οι κατηγορίες δεν έπεισαν τους δικαστές και το κατηγορητήριο κατέπεσε. Μετά από πολύωρη εξέταση μαρτύρων και αγορεύσεις όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν προς μεγάλη ανακούφιση αυτών και των οικογενειών τους.


        Σημειώνεται ότι η υπόθεση ταλαιπωρούσε τους Βεροιώτες εργαζόμενους που άδικα τελικά σύρθηκαν στις πόρτες των δικαστηρίων σχεδόν 5 χρόνια.
        Ο εκ των κατηγορουμένων και εκπρόσωπος της συνεργατικής φορτοεκφορτωτών των σφαγείων Βεροίας κος. Λεωνίδας Θεοδωρίδης ευχαρίστησε δημόσια και με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συνήγορο υπεράσπισής του γνωστό Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο κο. Ιωάννη Παπαγιάννη. 
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..