Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας με τίτλο « Μάνα Μακεδονία μου», στον Χώρο Τεχνών Βεροίας.


 Επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο και οι πολίτες εκδήλωσαν ομόθυμα την  αντίθεσή τους ως προς τα σχέδια της Κυβέρνησης για σύνθετο όνομα για το κρατίδιο των Σκοπίων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Μητροπολίτες από την Βόρειο Ελλάδα ως  προσκεκλημένοι του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος, ο στρατηγός της Μεραρχίας, ο διευθυντής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Βεροίας,

 καθώς και ο Προϊστάμενος Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι έτερων δημοσίων και μη αρχών.


Εκδόθηκε ψήφισμα που ομόφωνα επικύρωσε την βούληση του λαού της Ημαθίας.
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, γνωστός Δικηγόρος, κος. Ιωάννης Παπαγιάννης κατά το πέρας της εκδήλωσης ανέφερε ότι «Ήταν μια μεγαλειώδης εκδήλωση που άγγιξε βαθιά τις καρδιές μας.


Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη για την πρωτοβουλία της. Οι Βεροιείς ενωμένοι στείλαμε το μήνυμα. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».    
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..