ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

Τελευταία νέα

@ Παπαγιάννης καλεί Βοργιαζίδη να απολογηθεί δημόσια. @ Από σήμερα η Βέροια αποκτά το δικό της Taxi για άτομα με κινητικά προβλήματα. @Εργαστήρια για παιδιά το Νοέμβριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας & @

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

δημοσιεύτηκε 09 Ιανουαρίου από με 0 σχόλια

Σήμερα κάναμε μια καλή πράξη!!!


Δεν έκρυβαν την χαρά τους επτά παιδιά από τα «Παιδιά της Άνοιξης». Έλεγαν και ξαναέλεγαν γεμάτα χαρά πως «σήμερα κάναμε μια καλή πράξη!!!».
Ο λόγος;
Ανήμερα του Αη Γιαννιού έδωσαν ραντεβού στη Βέροια για να τους κεράσει ο φίλος τους Γιάννης που γιόρταζε. Στη βόλτα που έκαναν στη πόλη βρήκαν στην πλατεία Ωρολογίου ένα πορτοφόλι το οποίο δεν είχε χρήματα, αλλά μόνο δύο πιστωτικές τραπεζικές κάρτες και διάφορες σημειώσεις.
Αμέσως πήραν το δρόμο πεζή για την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, αλλά για να μην ταλαιπωρηθούν και κινδυνεύσουν περπατώντας περί τα δύο χιλιόμετρα στην οδό Πιερίων, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και σε λίγα λεπτά κατέφθασε αυτοκίνητο της Ασφάλειας στην περιοχή των «Λαδομύλων».
Έτσι παρέδωσαν στους δύο άνδρες της Ασφάλειας τα πορτοφόλι και στην συνέχεια συνέχισαν τη βόλτα τους γεμάτα χαρά και ικανοποίηση για την πράξη τους.
Μπράβο τους!!!
      edit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου