Από το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Παπαγιάννη / Δελτίο τύπου.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” Γιάννη Παπαγιάννη. Η αθρόα προσέλευση κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα του πολυχώρου Εληά, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς πολλούς αποδεκτές.
Η Ελιά βούλιαξε από κόσμο, παρά την έντονη βροχόπτωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκατοντάδες Βεροιώτες και Ημαθιώτες, νυν και πρώην Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ημαθίας Ανδρέας Βέτσος, o δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αποστολόπουλος και πλήθος κόσμου. 

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Παύλος Σταματάς και ο Αρχιμανδρίτης Γέροντας Παλαμάς Καλλιπετρίτης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Καλλίπετρας, που εκπροσώπησαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμονα. Τον κύριο Παπαγιάννη προλόγισαν ο συνεργάτης του Δικηγόρος Ζήσης Βουρουτζής και ο Ιατρός και κουμπάρος του,  Δημήτρης Αποστολίδης. 
Στην ομιλία του ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Μίλησε με αιχμές για την κακοδιαχείριση και τα ανύπαρκτα πάρκινγκ της Βέροιας και έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, ιδίως τους αγρότες μας, τους δανειολήπτες και την προστασία της πρώτης κατοικίας, αλλά και το όνομα των Σκοπίων και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Παρέμβαση έκανε κατά την κοπή της βασιλόπιτας και ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Παύλος Σταματάς ο οποίος αναφερόμενος σε πρόσφατες κυβερνητικές ανακοινώσεις τόνισε τον ρόλο της Εκκλησίας διαχρονικά σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, συγκινώντας με τον πύρινο λόγο του το ακροατήριο.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρώην βουλευτής και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος είναι και πελάτης του δικηγορικού γραφείου του κ. Παπαγιάννη, που μίλησε για την Μακεδονία αποσπώντας θερμό χειροκρότημα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Παπαγιάννη χαρακτηρίζοντας τον ανιδιοτελή, καθαρό, πολιτικό χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και βολέματα. «Ήρθα εδώ για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο ξεκίνημα του Γιάννη Παπαγιάννη. Έχει ένα ελάττωμα, λέει αλήθειες και όσοι λένε αλήθειες την πληρώνουν, όπως ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Ο Γιάννης δεν είναι ιμιτασιόν. Είναι αυθεντικός και αληθινός. Μέσα σε 5 λεπτά με μια δικιά μας υπογραφή θα δημιουργήσουμε το κράτος της Μακεδονίας και εμείς δε θα υπάρχουμε και θα σβήσουμε μια ένδοξη ιστορία 3000 χρόνων. Η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται, δεν παραχωρείται. Ο τόπος χρειάζεται πατριώτες όπως ο Γιάννης Παπαγιάννης»
Όπως δήλωσε ο κ. Παπαγιάννης στο τέλος της εκδήλωσης συγκινήθηκε από το χειροκρότημα του κοινού που ήταν ιδιαίτερα θερμό σε τρεις στιγμές: « Όταν αναφέρθηκαν, ο συνεργάτης μου Ζήσης Βουρουτζής, ο κουμπάρος μου Δημήτρης Αποστολίδης, ο συνάδελφος στη δικηγορία και το δημοτικό συμβούλιο Θανάσης Αποστολόπουλος και ο φίλος και πελάτης μου Παναγιώτης Ψωμιάδης στην οικογένειά μου. Όταν στην ρήση της ομιλίας μου αναφέρθηκα ταπεινά στην πρόθεσή μου μόνον να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία, χωρίς να έχω εισπράξει συνειδητά ούτε ένα ευρώ από τη συμμετοχή μου στα κοινά. Και όταν κατέθεσα με πόνο ψυχής την αγωνία μου για τις μεθοδεύσεις παραχάραξης της ιστορικής αλήθειας και υποθήκευσης του μέλλοντος της πατρίδας και του Ελληνισμού με την ονομασία των Σκοπίων και το ζήτημα της μιας και μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας. Το φλουρί μάλιστα είχε ως δώρο μία εικόνα της Παναγίας Καλλίπετρας και το κέρδισε ο καλός φίλος του κ. Παπαγιάνη από τη Συκιά Ημαθίας, κ. Κώστας Τέτος.



Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..