Έχεις άγχος; Με αυτά τα 5 βότανα θα το καταπολεμήσεις!


Το άγχος είναι συχνό «φαινόμενο» στη ζωή των ανθρώπων και προσπάθουμε όσο μπορούμε να το καταπολεμήσουμε!
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως διαχειριστείς το άγχος καθώς μπορεί αν επηρρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σου και να σε «καταστρέψει» διότι εκδηλώνει πολλές φορές τις κρυφές φοβίες σου και δε σου επιτρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω.

Υπάρχουν πολλές τακτικές για να νικήσει κάποιος το άγχος όπως: 
  • γυμναστική
  • περπάτημα
  • ύπνος
  • θεραπεία με ειδικό
Βέβαια, μπορείς να καταφύγεις και σε άλλες λύσεις! Όπως τα βότανα! Υπάρχουν 5 βότανα που θα σε βοηθήσουν να το αντιμετωπίσεις και θα σε χαλαρώσουν για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας!

1.Passionflower
Πολλοί νομίζουν πως είναι ένα αφροδισιακό βότανο, αλλά οι ιδιότητες τους μπορούν να σε χαλαρώσουν και να ξεχάσεις τι σημαίνει άγχος.
2.Kava-Kava
Είναι από τα πιο γνωστά βότανα που υπάρχουν γαι την καταπολέμηση του άγχους! Είναι ένα αρκετά δυαντό βότανο και συνήθως το ταυτίζουν με διάφορα φάρμακα που υπάρχουν στο εμπόριο γαι το άγχος. Δε χρειάζεται αν πιεις πολύ από αυτό!
3.Λεβάντα
Και μόνο το άρωμα της λεβάντας έχει ιδιότητες που σου κάνουν καλό. Η λεβάντα βοηθά πολύ στο άγχος και είναι ιδανική για εσένα που θες να χαλαρώσεις μετά από μαι δύσκολη μέρα!
4.Ginger 
Είναι δυνατό και η γεύση του δεν είναι αγαπημένη όλων, αλλά έχει ιδιότητες που θα σε βοηθήσουν άμεσα!
5.Ευκάλυπτος
Είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται ακόμη και στο κρύωμα. Έχει υπέροχη γεύση και δεν είναι τυχαίο που τα κοάλα το μασάνε συνέχεια!

ΠΗΓΗ : NEOLAIA.GR

Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..