ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ σκάει για την αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας.



Η μία βόμβα μετά την άλλη βγαίνει στην επιφάνεια για την αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας. Τις τελευταίες μέρες πληροφορηθήκαμε πως ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, και οι ¨συνεργάτες¨του καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα αυτή την φορά.
Πιο συγκεκριμένα, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για την αιρετή διοίκηση του Δήμου Βέροιας και έχουν ήδη σταλεί κλήσεις από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Με αφορμή την καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου κύριου Δάσκαλου γεννώνται ερωτήματα σχετικά με την καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών δίχως πραγματική αντιστοιχία. Πρόκειται για την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού στο έργο Άνω Σέλι- Κάτω Σέλι, για την οποία καλείται η αιρετή διοίκηση του Δήμου να λογοδοτήσει τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στους δημότες . Τι κρύβεται πάλι πίσω από αυτή την ιστορία άραγε!…


Στην προσπάθεια μας να βρούμε την απάντηση ήρθαμε σε επαφή τηλεφωνικώς με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κύριο Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο ίδιος μας ανέφερε ότι ήδη κλήθηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας για την παραπάνω υπόθεση και επιφυλάσσεται να δώσει στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία όταν προχωρήσει η ποινική διαδικασία, επισημαίνοντας ότι η διαχείριση του δημοσίου χρήματος πρέπει να γίνεται με κανόνες διαφάνειας, ισοτιμίας και αξιοπρέπειας.
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..