Τι γίνεται στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Ξεφεύγει η κατάσταση; Δημοτικός σύμβουλος Κάκαρης: «Είναι φασιστικό αυτό το δημοτικό Συμβούλιο.»

Ο κο.  Κάκαρης, Δημοτικός Σύμβουλος, εκλεγμένος με την παράταξη του κου. Βοργιαζίδη και ήδη ανεξάρτητος, με εμφανώς ενοχλημένο και έντονο τόνο δήλωσε κατακεραυνώνοντας τους συμβούλους του πρώην συνδυασμού του και προσωπικά τον κο. Βοριαζίδη : «Οι άλλοι μιλούσαν πόση ώρα, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, είναι φασισμός, είναι φασιστικό αυτό το συμβούλιο κύριε Πρόεδρε. Λέμε πράγματα, δεν ακούγονται, δεν γίνεται τίποτα ότι θέματα και αν βάζουμε ..», « ..Αφήστε με, πόσες φορές μιλάω; Τόση ώρα θα είχα τελειώσει σε μένα το κάνετε μόνο αυτό. Απίστευτο..». Τι αποφάσεις άραγε λαμβάνονται από αυτό το Συμβούλιο όταν καταγγέλλεται  ότι δεν τηρείται η δημοκρατική λειτουργία και γίνεται δημόσια λόγος όχι απλά για έλλειψη σεβασμού αλλά για φασισμό από δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα εκλεγέντα με τον κο. Βοριαζίδη;
Τη στάση του κου. Βοριαζίδη έχει επανειλημμένα στηλιτεύσει πολιτικά ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης γνωστός Δικηγόρος κος. Ιωάννης Παπαγιάννης, ο οποίος έχει καταγγείλει δημόσια την έλλειψη δημοκρατίας καθώς και την αδιαφάνεια στη λειτουργία της αιρετής διοίκησης του δήμου Βέροιας την οποία χαρακτηρίζει πριβέ, κλειστή ομάδα εκλεκτών του κομιστή πολιτικού δακτυλιδιού κου. Βοργιαζίδη. Σε ερώτησή μας ο κος. Παπαγιάννης απάντησε ότι τα φαινόμενα αυτά πρέπει να εκλείψουν, σημείωσε μάλιστα το γεγονός ότι δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι, που ψήφισαν θέμα που εισηγήθηκε η αιρετή διοίκηση, σήμερα βρίσκονται σε καθεστώς ποινικού και πειθαρχικού ελέγχου από την Εισαγγελία και την Περιφέρεια, ευχόμενος να δοθεί αίσια λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η αιρετή διοίκηση με τη στάση της στην πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων που εμπλέκονται επειδή έδειξαν εμπιστοσύνη σε όσα εισηγήθηκε συνεργάτης του κου. Βοργιαζίδη.


Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..