Τα 15 μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει


Κάθε γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της έχει σίγουρα κάποια μυστικά ομορφιάς που είτε έμαθε από τη μαμά και τη γιαγιά, είτε μοιράστηκε με μια καλή φίλη στα σχολικά και φοιτητικά της χρόνια . Αν λοιπόν είσαι αρχάρια ή ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με τρικς που θα σε σώσουν από επείγοντα περιστατικά στην εμφάνισή σου, τότε αυτά είναι τα καλύτερα κόλπα ομορφιάς, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση!
Αντικατάστησε την κρέμα ξυρίσματος: Έχεις ξεμείνει από κρέμα ξυρίσματος; Μην πανικοβάλλεσαι, αφού μπορείς απλώς να την αντικαταστήσεις με το conditioner των μαλλιών σου. Είναι και ιδιαίτερα ενυδατικό!
Λευκό βερνίκι ως βάση: Κάνε κάθε βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιείς να φαίνεται ακόμη πιο έντονο χρησιμοποιώντας σα βάση ένα βερνίκι λευκού χρώματος!
Μάσκα μαλλιών 1 συστατικού: Αν τα μαλλιά σου φαίνονται ταλαιπωρημένα και άτονα, κάνε μια μάσκα 10 λεπτών απλώνοντας μονάχα έλαιο καρύδας. Εναλλακτικά και αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ξηρά, χρησιμοποίησε ελαιόλαδο.
Κάνε το κραγιόν σου ματ: Μετάτρεψε το ιριδίζον κραγιόν σου σε ματ με λίγη μόλις πούδρα: Αφού το απλώσεις στα χείλη σου, τοποθέτησε ένα χαρτομάντιλο από πάνω και με ένα πινέλο άπλωσε λίγη πούδρα. Αυτή θα διαπεράσει το χαρτί και θα δώσει ματ όψη στο κραγιόν!
Αντικατάστησε το τζελ φρυδιών: Αν σου έχει τελειώσει το τζελ για τα φρύδια, χρησιμοποίησε ένα άχρωμο lip balm, το οποίο θα απλώσεις με τα δάχτυλά σου. Αφαίρεσε το προϊόν που θα περισσέψει με μία μπατονέτα και δώσε σχήμα στα φρύδια με τα χέρια.
Στέγνωσε τα νύχια σου γρήγορα: Για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια σου από το βερνίκι απλά τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ με κρύο νερό για 1 με 3 λεπτά.
Κάνε την επιδερμίδα σου να λάμπει: Για όψη που μαγνητίζει, ανάμειξε με το foundation ή την ενυδατική σου κρέμα μικρή ποσότητα υγρό highlighter. Θα αποκτήσεις σε δευτερόλεπτα δέρμα μοντέλου!
Επισκεύασε μια κατεστραμμένη πούδρα: Σου έσπασε η πούδρα, το ρουζ ή μια σκιά; Μη βιαστείς να τα πετάξεις καθώς με οινόπνευμα μπορούν να γίνουν σα καινούριες! Απλά ρίξε  λίγες σταγόνες, ανακάτεψε ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα και πίεσέ την για να πάρει τη μορφή του δοχείου όπου βρίσκεται. Σε λίγες ώρες το καλλυντικό θα αποκτήσει τη μορφή που είχε πριν το ατύχημα!
Φτιάξε μόνη σου scrub χειλιών: Κάνε τα χείλη σου απαλά με ένα scrub που θα φτιάξεις σπίτι! Απλά ανακάτεψε ζάχαρη με ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας και τρίψε με μαλακές κινήσεις  κάθε 2-3 μέρες.
Θεράπευσε ένα σπυράκι: Για να απαλλαγείς από ένα αντιαισθητικό σπυράκι στο πρόσωπο, απλά άπλωσε λίγο γιαούρτι τοπικά. Το λακτικό οξύ θα το απολυμάνει και τα προβιοτικά θα δράσουν κατά των μικροβίων.
Άλλαξε συνήθειες ύπνου: Αν είσαι επιρρεπής στο πρήξιμο μετά τον ύπνο, πρόσθεσε ένα ακόμη μαξιλάρι και απόφυγε το να κοιμάσαι μπρούμυτα. Με αυτό τον τρόπο η κυκλοφορία του αίματος θα είναι καλύτερη και θα απαλλαγείς από το αντιαισθητικό αυτό σύμπτωμα.
Αναζωογόνησε τα μάτια σου: Αν έχεις πρησμένα μάτια, βρέξε 2 φακελάκια τσάι και τοποθέτησέ τα από κάτω. Τα συστατικά του τσαγιού θα βοηθήσουν στην κυκλοφορία του αίματος και θα κάνουν το πρήξιμο να υποχωρήσει σε λίγα μόλις λεπτά.
DIY γαλλικό μανικιούρ: Εξοικονόμησε χρήματα κάνοντας μόνη σου στο σπίτι γαλλικό μανικιούρ. Απλά τοποθέτησε λίγη ταινία στην επιφάνεια του νυχιού, πέρασε το βερνίκι και αφαίρεσε την ταινία πριν αυτό στεγνώσει.
Κάνε τα πέλματά σου βελούδινα: Αν αισθάνεσαι σκασμένα και άγρια τα πέλματά σου, άπλωσε το βράδυ πριν κοιμηθείς λίγη βαζελίνη και βάλε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες. Το πρωί τα πόδια σου θα είναι σα να έχεις βγει από σπα!
Στέγνωσε τα μαλλιά σου με ένα t-shirt: Αντικατάστησε την πετσέτα σου με ένα βαμβακερό μπλουζάκι, καθώς αυτό δεν προκαλεί καθόλου φριζάρισμα και δεν καταστρέφει την τρίχα.

ΠΗΓΗ : Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πότε πιστεύετε ότι θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές



.

.

Ακολουθήστε μας στο

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Διαδικτυακές προτάσεις..